Goodmorning <3

Steg upp lite tidigare imorse så fick lite extra tid här fast det är ganska skönt så har man ingen brådska någonstans. Idag börjar fjärde perioden och nu har man officiellt gått över halva året ren. Pårikit vart far tiden, tycker att vi just börja tvåan och hade jullov och elavbrottet och allting.

Råkade hitta ett par roliga videon om Merlin, de ha klipt ihop vissa delar och satt alla möjliga låtar in och jag tycker att det passar perfekt med det som pågor i serien. Kan hända att det inte är så roligt om man aldrig sett på serien men tänkt att jag ändå kan visa dem ;):
Skall ta och äta morgongröt och laga mig redo för skolan, ha en skön skoldag, jobbdag eller ledig dag, vilken av dem ni nu råkar ha ;)

I can finally put my mind at rest <3

Kommer inte ihåg när jag senast gjorde ett inlägg, men om det tröstar något så skulle knappast inlägg om prov läsandet ha varit så hemskt intressanta ;).
Nu har jag endå mycket att berätta! På sportlovet, fast detta har jag redan nämnt, så bär det av för mig till Norge och spendera en vecka med bästa Sofie och bara skida och ha det kul. Före det har vi gamlasdans med lite våra egna danser också och en middag efteråt med klassen. Och jag måste också lära mig danserna ordentligt bra tills dess ;)
Lite längre in i framtiden, vi hoppar enda ti sommarlovet så kommer jag troligtvis att vara i Hangö om jag lyckas få jobb därifrån. Kanske jobba som servitris men om det inte går så kanske en matbutik. Oberoende, om allt går väl, så får jag isåfall spendera en hel sommar med min kära faster och i en stad vilken jag tycker är underbar under sommartiden. Någonting jag verkligen ser fram emot ;)
Nu skall jag också ta och visa ett par bilder jag tog förra veckoslutet när det var så fint. Fast det har varit -20 grader nästan i en vecka så måste jag nog säga att det verkligen har varit ett vackert vinterlandskap <3

RSS 2.0