Crazy night!!!!

Hoho, så var en vecka till av skolan föbi. Gymnasiet har gått helt bra hittills, ibland sku de vara kiva med lite mera tid att vara hemma efter skoldan men de är inte jag som bestämmer om det.
Idag hade jag andra gången gympa med småbarnen. Det gick bra, bättre än första gången. Vi hade en bana där de fick göra kullerbytta, hoppa jämnfota, balansera o.s.v. Det är ganska roligt att följa med dem och se hur de gör de olika rörelserna.
När man väl va hemma efter en lång dag var Måsse (våran katt) försvunnen. Vi hittade honom en tid senare och orsaken till att han var bårta är troligtvis att han varit och jaga eftersom maten inte smaka. Vad vet man vad både Måsse o Chaplin hittar på, eftersom de haft lite i magen förra dan. Vi har nog ett enda kaos med djuren härXD.
När Måsse var hittad kom en vit limosin föbi oss körande. Det var en liten överraskning att se den men större överraskning var när pappa berätta att den är på väg efter Markus, fö han sku me kaverina ti Nyland. Jamena hur ofta ser man en limosin, int jag iallafall. Mamma ringd ti Markus och fråga om chaufören kunde vika in hos oss innan de sku fa iväg. Både pappa o mamma tog foton och vi fick se hu den såg ut inuti. Det var jätte mysigt med taklamporna och champagne glasen och bra musik, uuh!!!
Imorron bli de att ta det lungt and have a good weekend ;D

Kommentarer
Postat av: idaho

Nåå niceee! :O :D Limo! Ser helt jätte nice ut! Har markus rika vänner el? (:

2010-09-10 @ 23:33:53
URL: http://theidaho.blogg.se/
Postat av: Idaho

ajja så de hyrd den då? :D



Ajja nice! :)) Jo de såg ganska nice ut me dimma. :D

2010-09-11 @ 11:09:50
URL: http://theidaho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0