Notebook...romance

Har just haft höstlov, har faktiskt varit ett skönt och kiva lov. For på torsda kväll till Hesa och helsa på min syster. Vi hade film kväll första kvällen och tala lite. Filmen is jag inte berätta om så mycket för den var faktiskt ganska konstig, vi va båda som ett frågetecken hela filmen. Fredan var vi som sagt på en skön länk längs stranden, senare på dan fick man lite shoppa, medan syrran hade jobb på eftermiddan. Hitta sköna mjukisbyxor och en college. På kvällen had vi igen filmkväll och åt varma semlor,mmmm. Filmen vi såg heter The Notebook och den var så bra, romantisk och jätte bra berättelse, rekomenderar.
På lördan kom man hem och tog det lungt. Efter att ha vari ti salo simhall me mamma och sima så ha man väl samla ihop nya krafter för en ny vecka i skolan igen

Great Hesa!!!

Sitter nu i min systers lägenhet i Helsingfors. Vi ska snart ta o äta good gröt och goda smörgåsar, inte dålig start till daan ;). Kom igår kväll hit, vi hade film kväll och åt goti men filmen var lite underlig måste jag sej, det skulle vara en komedi men det var mer drama än komedi. Efter morron målet skall vi dra ut på länk längs stranden, kommer o bli en bra dag har jag på känn.

Cry Baby

Idag var det lite annorlunda skoldag. Vi var ut och segla med Linden, fick pröva på att klättra, knyta olika knutar och vara med om hård blåst. En kiva men lång dag.
Igår had man ganska oaktiv dag. Hade haft kvällen före fest så blev mest att ta det lungt och sova. På kvällen när man var utvilad tog man lite dance time. Lyssna och dansa lite ti olika låtar men en jag tyckt och tycker bra om är Duffy - Rain on youre parade

Senare på kvällen såg jag på Cry Baby, har ägentligen aldrig sett hela filmen till slut men verka ganska rolig igår
när man såg på den.


Lovely Sunday<3.....!!

Steg upp lite tidigare idag, fick int rikit sömn efter att man vaknat så bäst att stiga upp. Igår städa man rumme sitt från topp till tå. Skönt och vara i ett rent rum och hoho no fanns det damm tussar här och där plus att man damma av mattorna och av dem kom det mer damm än man trodd, känd sig rikit skitin. Jag ska ha lite tjejkväll hos mig nästa veckoslut så måste lite piffa upp här hemma fören. Har en STOR överraskning till mina kaverin och jag kan tyvärr inte berätta vad det är nu fören men ska definitivt sätta bilder och berätta sen efteråt ;).
På kvällen var man på länk med Nemo. Förstås hölldes int Nemo bårta från dike så han plumsa i och jag fick dusha honom efteråt. Idag får man väl fortsätta städa lite resten av huset och på kvällen kommer big sis in to town så man får träffa henne.

Journey - Dont stop believing!


Yiruma

Idag var första dan för period 2. Alla proven är äntligen över, åtminståne för en tid framåt. Det som är problemet är att tiden går alltför fort och jag tror, åtminståne jag, att man märker det desto äldre man blir. Ganska scary ibland men därför ska man leva i stunden och njuta av varje dag och natt och alla minnen man har.
Har själv haft en svår period här, int för så länge sen, och skäms delvis över det. Men fast jag gjorde ett stort misstag är jag endå bara en vanlig 16 årig tjej som bara gjorde fel beslut och valde en fel väg. Som tur grep någon tag i mig och berätta och sade för mig min situation och fick mig att inse åt vilket håll jag var på väg.
Var igår med mam och pap på ett möte till dalsbruk. Vi tala med två kvinnor om olika saker och jag fick veta mycket om mina föräldrars historia när de fråga dem olika saker.
Lyssnar på Yiruma som bäst. Han är en pianist, spelar jätte fint. Man känner sig lungn när man hör på det. En av hans låtar är bland annat: River Flows in you, May Be, Dreams o.s.v.


RSS 2.0