Nu blir det andra bullar!!

Finally all the exams are done, now I can continue to live my life fully <3 ;)
Får se vad man hittar på, men iallfall skulle mitt rum seriöst behöva städas, känns som om jag kan både lukta o känna hur alla dammtussar bara kryper i rummet. Sedan har jag vinterbadet att se fram emot, känns tillika synd om det också för snart tar det slut när sommaren kommer in, kommer att sakna det gänge som brukar vara där men man vet att vi alltid syns pånytt när nästa vinter kommer igen. Tillika funderar man ibland att hur det blir sen efter gymnasiet, hur kan jag vara utan vinterbad? Säkert kommer man hem nu och då, men det blir knappast detsamma. Ibland känns förändringar lite läskiga och skrämmande när man inte är van, men livet vore väldigt tråkigt om man inte skulle våga sätta sig ut i världen och pröva allt möjligt nytt ;)
Från förra sommaren!! Cant wait for this summer ;D

You always surprise me <3

Har nyligen kommit hem från det sköna vinterbadet, har föts pånytt igen. Vet ni va jag bli aldrig vuxen fö jag ha fötts pånytt så många gånge nu nä man varit o bada att det räcker för all evighet ;) I only wish :D

Körde dit själv denna gång med mopon fö pappa och brorsan börja med vedlagandet så sent så det verka att de inte skulle hinna så jag tänkt att jag fa själv då, inget hindrar mig från att gå. Väntade nog på pappa då för att han sa att han o sku vila o bada, men han hann int sen helle men 20 min fören bastun sku stängas kome pappa dit. Först trodd de flesta att han glömt bort tiden och att det nu är sommartid, men han sa att han kom efter mig. Först va jag såhä att vadå jag e ju me mopon, men sen sa han att han int vila släpp mig och köra hem med risken att jag skulle laga mig sjuk när man alltid är lite frusen efter badandet. Jag vet int hu de e me andra och deras pappor men jag blir alltid lika glad och överraskad av att få veta att jag har en pappa som verkligen tar sin tid att fundera på någonting så litet som att jag kanske kan bli sjuk elle ej.  I just dont know what to say other than thank you <3 (in my heart)
Imorron gäller det enka prov, sedan nångång på veckan, har inte fått veta dag än, så ska jag köra insin. På fredag blir det matta prov och sedan......freeedom (again!!!) Om jag rikit ska va ärlig så kommer första delen av freedom när man får körkortet och andra delen när alla studentskrivningarna är över och framtiden börjar!
Kanske han inte säger det högt, men utan dig pappa vore jag ingenting av den person jag är idag <3 Jag behövde dig att vägleda mig när jag for vilse och få mig tibaks på mina fötter och jag kommer alltid att vara evigt tacksam <3

Better than a dream <3

Hoho nu ha man uppträtt på ett idrottsevenemang med Moon River och jag klarade det, lever ännu och har inte smultit bort. Längtar såå efter att lära mig att uppträda så att det känns som om man vore hemma och spela. Det är mycket svårare än man tror, men jag har sett ett par fantastiska uppträdare som helt enkelt är i deras egen värld när de spelar och uppträder att jag vet att det är möjligt.

Musik är mitt liv, It makes my world a mystical place <3

Who new that too mutch school work gives you headace?! Everyone!

Hoho va nog en oikea ahkera päivä idag. Skrev nå finska förhör som jag inte riktigt vet hur gick och sedan sku de skrivas bokrapport med. Sen hade man franska och jag som trodde att vi sku se på film, nej vi fick två texter att skriva som sku va klara på timman, hoho va nog loppu efte det.
Måst endå skriv textkompetensprov färdigt tills imorron, ush viket inlägg. Int undra på att man e uttråkad och slut. Okej till roligare ämnen. Kommer att sommarjobba i Hangö på fyra vindarnas hus som servitris. Hangö är såå bäst på sommaren, så fint och havet nära. I love it!! Så konstigt att tänka att det bara är mindre än två år kvar och så kommer man att bo någon annanstans, kanske i nån lägenhet och börjar ett universitet eller så eller så tar man ett mellanår och sticker ut i världen, skaffar ett jobb och mognar lite mer ännu under ett år. Tycker om att inte veta vad framtiden bär med sig för då blir det allt roligare och spontanare det man gör, kanske jag tar ett mellanår, who knows. The sky is the limit!!!



Åh om man skulle bo i dessa ställen, härligt, ljuvligt, heaven, love <3<3<3

The reading starts well.....

Borde sitta och läsa på provet, men efter tre dagars läsande börjar det lite kännas också. Kan int vänta tills man får ledigt, men något jag drömmer om är att slippa utomlands och bara resa. Friheten känns som om den bara finns ett handgrepp ifrån vilket är egentligen sanningen. Bara jag får körkortet så kan man säga att man är officiellt fri. Jag är myndig men fortfarande beroende av sjuts, men när kortet kommer så ändrar den saken. Kan nästan smaka friheten redan, GAAAAAHHHH!!!!
Dessa ställen skall jag åka till bland annat under min resa i England. Kan hända att jag inte har nämnt det tidigare, men kommer att åka dit på intensivstudie veckan, Cant Wait!!!


New sunshining day!!

Eller åtminståne lyste solen på morgonen ;) Har ätit morgonmål, läst på franska och nyligen bakat muffinsar ;) Jag ville göra nåt praktiskt imellan och bakning är ganska roligt och rogivande för mig.
Veckoslut går alltid för snabbt, fast man inte gör nåt extra går det bara förbi. Skulle verkligen vara skönt att ha ett längre lov och riktigt bara chilla o vara. Skall sen när alla prov är över sticka och hälsa på min syster ti Hesa. Vem vet kanske jag tar o kör dit nångång om man fått körkort då ;) By the way har redan en egen bil, men den måste ännu lagas på innan den kan köras med. Som tur har man en bror som kan allt med bilar och som var snäll att hitta en bil åt mig <3
Som alla säkert minns så var det ett stort strömavbrott på nyåret. Jag och min syster stack iväg ti Helsingforss för att slippa ti dushen, okej de va int ända orsaken, men det var så bra när vi körd på motorvägen. Varje gång vi kom ti en tunnel ropa vi: 100...Tunnel....Wohoooo!!! Sånahä minnen har man sen XD

Oh my goood!!! Cant take this!!!

Guuud jag blir galen!!! Förutom att man har massa skolsaker att göra och hjärnan håller på att spricka har man också en irriterande förälder som jag helt enkelt int kan tåla just nu. Jag vet int om de e för att allt kommer nu på en gång men jag orkar int alls med typen. ÅÅÅhh Im going insane!!
Kanske man sku ta o lyssna på nå musik o försök lugna sig lite. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag har nu.

Short hair!! Who knew ;)

Har inte bloggat på evigheter (vågar int äns säga exakta tiden ;/). Har haft och har bilskola, pianoexamen och skola ofcourse som har gjort mina dagar långa från morgon till kväll och har helt enkelt varit så slut att man int äns orkat skriva nåt. Om man har fått fritid har man bara chillat eller hittat på nåt annat roligt.
Var idag till Hangö ti frissan och också träffa faster. Nu har man då kort hår, kan visa bilder senare men visar inte fören måndag för jag vill se ansiktsuttryckena på mina vänner när de ser mig :D. Själv är jag nöjd och både pappa, mamma och min bror tycker att jag passar så än så länge har jag inte ångrat, tvärtom är faktiskt mycket nöjd ;)
En ny serie av Steven Spielberg, måste säga att den verkligen är bra ;)

RSS 2.0