I feel the temperature rising!!!

Det är nästan uppe vid 20 grader plus nu, sen när var det så här varmt??? Känns nästan som evigheter efter tre veckor av regn, blåst, ibland soligt väder.

För att fira detta fina vädret skall vi sticka iväg med båten till salo marknaden, kanske äta en fredags pizza och helt enkelt njuta av veckoslutet och friheten, åtminståne för mig ;D
Skrev bigga provet idag, helt okej fiilis över det, men skön känsla att ha det undan. Andra planer för veckoslutet än att läsa till sista provet har jag troligen inte, men för mig känns det inte lika tungt att läsa eller inte på samma sätt att läsa till ett språk prov. Kanske det är också lite individuellt, who knows ;)

Nu i dushen, so long amigos!!


"Its perfectly normaaaaalll....!!

Skulle inte vilja att detta skulle hända till min baby efter att den fötts:



Åhnej, de är nog så bra ;) passligt att titta på medan man äter ;D Åt nyligen ärtsoppa och plättar som pappa lagat, mmmmm. Nu skall man läsa och läsa på bigga provet för imoron gäller det!!!!!

Mina planer för detta veckosut blir att skriva två uppsatser klara och läsa på engelska provet. Sen blir det äntligen byte av period och då är alla prov över. Skall också ha lite pyjamabileet med kaverina sen ett veckoslut ;)

Ha en skön torsdag ;)

Dreaming!

Hade kort dag idag, bara två timmar på morgonen och sedan var skoldagen över, men inte var det något chillandes efter det. Läste igenom hela bigga provet ordentligt och finslipa ännu på jogga rbetet efteråt. Klockan var kanske en halv fyra när jag sedan beslöt mig för att ta ett träningspass. Cykeltur, efteråt dans och lite muskelträning. Snart skall jag ta och fortsätta lite på arbetet och sedan borde också piano styckena övas, hur skall man hinna med allt??

Nästa vecka är det engelska provet kvar men efter det så är det över.

Förresten, inatt så drömde jag lite allt möjligt, men jag drömde faktiskt om en vit råtta som hade röda ögon!! I know helt weird, men varifrån jag troligen fick iden är ännu mera konstig. Vi hade haft bigga i skolan och i boken börjar ett kapitell med en bild på en vit mus, men i min dröm tror jag det var mera en råtta. Helt konstigt hur hjärnan funkar ibland eller rättare sagt det "undermedvetna".

Fören jag gick och sova låg jag och lyssnade på olika lugna bitar. Det var så fritt på något vis, mörkt rum, man hör bara musiken och kan låta tankarna flöda......




Some kind of Wonderful !!

Såg på den filmen just, är ganska gammal, men endå bra ;)

Sökte upp en låt på youtube och läste komentaren under, en var ganska sorlig men rolig tillika:

Den skrev såhär: " WE HAD JOHNNY CASH AND BOB HOPE, TODAY WE HAVE NO CASH AND NO HOPE"

Skall sticka till pianot nu, borde läsa på bigga provet men jag hinner nog. Bara måste spela, bye !!


Im nearly done ;)

Börjar ha mitt jogga arbete snart klart, har gjort alla punkter med fakta, har bara det sista att laga kvar. Sedan skall jag börja lägga ihop allt till ett snyggt arbete, hoppas jag iallafall ;)

Skall stick iväg till butiken nu, behöver handla lite mat så man har nåt att äta, senare blir det väl bastu och sedan börjar en ny skolvecka igen. Man har så mycket att vänta på nu, bilskolan, första periodens slut, juöen sååå mycket roligt. Jag tycker det alltid piggar upp ens vardag när man har något att vänta på i framtiden. Jag vet att det är en tre månader till julen, men jag fick sån inspiss för nån dag sedan och kom på några julklappar ren. Men jag skall inte börja med det än, nu skall jag njuta av hösten ljuvliga färger och dagens fina underbara sol <3

Var förresten på morgonlänk med Nemo och det var så himla fint, jag rekomenderar varmt att gå ut när morgonsolen kyttar fram. En av de finaste sakerna jag vet.

Vi sprang förbi ett flock med får, det såg så fint ut när det var såndär morgondis runt alla får. Bilden ovan är inte från idag, för någon sommar sedan när jag var och cykla, fåret var så gulligt <3


Gone with the wind!!

Var ut på en promenad med Nemo före lunchen och maan det blåste och blåser fortfarande. Ganska roligt väder har det också varit idag, på morgonen var det fint och soligt sen mitt i allt en 11 tiden kom det värsta regnskuren och nu är det klart igen. De har lite svårt att bestämma sig där uppe tror jag......

Igår var jag på Ekenäs marknaden med två av mina vänner, fast det i själva marknaden inte hände något desto mer hade jag en super rolig kväll. Vi mötte alla möjliga shack och mot slutet for vi på en åktur på kopparna. De snurra som bara vad, killar med staff skjortor på gick omkring och snurra på alla kopparna hela tiden så man snurra ba mer och mer.

Idag har jag bara hållit på med jogga arbetet, har inte mycket kvar mera men måste endå få det klart detta veckoslut för nästa vecka har jag bigga prov så då blir det att läsa till det. Försöker åtminståne undvika stress, när man nu en gång har chansen att göra det ;)

Lite umbilical brothers till en lördag eftermidda ;D



Slutet är nästan bäst XD



En sak till skulle jag berätta! Det hade tydligen under förmiddan nångång kommit ett bil som hade kört ut här i vårant dike, men den hade haft såpass hård fart på så den hade sluppi upp och bårt från dike tillbaka på landsvägen. Konstigaste är att jag har inte hört ett pip och så som spårena var så borde man nog ha hört något, visserligen satt jag inne med musiken på, men endå....

Nåja, ha en skön lördag iallafall ;)

How do they do it?...who can tell!!!

The umbilical brothers that is, Ive been watching them and they are amaizing. Who can do stuff like that?? Well you can see for your selves what I am talking about:



They are hilarious ;D

Ive had pretty mutch to do this week and it still keeps on going. Ive got my geography project to do, the biology test next week to prepair for and although it doesnt seem that mutch, it is!! But Ill survive, when everything is done than it is going to be...heaven!!

Untill than you all have a very pleasent evening ;) (tog detta inlägg på engelska för att det är roligt med omväxling och lite träning på engelskan med, man talar inte engelska endå varje dag så)


Warm thoughts<33

Det behöver jag just nu. Kom hem körandes från skolan med mopon och det är inte speciellt varmt ute just nu. Slutar inte dagen än, men har håltimma så tänkte att det skulle vara skönt att komma hem imellan. Skall ta och laga lite på arbetet och lite relax tills jag skall upp igen.

Vi har matta idag så kommer att få ut provet....gaaaaaaahhhh....vet inte rikit vad man skall vänta sig och bästa att inte vänta något speciellt heller, får bara hoppas på det bästa. Ni får veta resultatet senare, om jag vågar berätta ;)


Im Working hard!!!

Skall nu börja med jogga arbetet igen. Måste säga att det inte känns så hemskt eftersom jag endå inte har deadlinet ännu + man lär sig ganska mycket av det här. När man letar upp allt och lär sig mera om ett land som man tycker att är intressant, låter inte så hemskt dumt ;)
Senare idag på kvällen blir det att ha en liten tjejkväll med vänner, passar bra att ha det nu när man inte har något prov nästa vecka.
Var också på en morgonlänk med Nemo, super skönt med den friska morgon luften ;) Ha en skön lördag och kom ihåg att chilla, det är viktigt ;D
(Jag får komma med en bild senare, internet eller mokkulan är inte riktigt kaveri med mej just nu ;/)

This is the weekeeeeeenndddd!!! Smokiiin!!!

Aaaahh, skööönt med veckoslut. Matta provet har jag svårt att komentera om, kan varken säga bu eller bä, men jag funderar på det på måndagen sen när vi får ut dem. Detta veckoslut skall jag koncentrera på jogga arbetet och mellan pauser relaxing. Har inte deadlinet än ,men till min otur så är deadlinet för arbetet samma datum som vårant bigga prov är så vill inte riktigt lämna det till sista minuten.

Imorron blir det också partei hos en vän, så det blir hoppeligen en awesome lördag + så kommer min syster hem idag ;) Hon stötte sitt knä ganska illla så hon måste ta det ganska lugnt för en tid så därför kommer hon hem nu och chilla lite ;)

Just ordinary days with my sister XD


Somebody stop ussss!!!!!


Take a deep breath.......and relax....

Tar en paus eller stop från matta läsandet. Han inte uppdatera bloggen igår för att jag hade ordagrant fullt upp hela dagen. Först skola, sedan piano, sedan träning, sedan läsning av matta prov och andra läxor och på kvällen ut med Nemo och pappa på en kvälls promenad. Det var förresten häftigt väder på kvällen, fast hela dagen annors hade varit regnig.

Inget känns omöjligt i mattan, men man blir alltid en aning nervös inför provet. Men jag skall inte låta det störa, måste bara tro på en själv och ta det med ro ;)

Skall se om the Mask kan koppla av hjärnan min en stund ;)






Rain incoming!!!!

Jepp, det passar för dagens väder. Efter mina två första timmar i skolan stack jag till gymmet på ett tränings pass. Maan, vilket väder det var imorse. Okej det har kommit regn i princip hela dagen idag, men imorse hällde det ner. Som tur så var pappa villig att föra mig ti skolan, och det var jag glad över för annors skulle jag ha blivit en dyplöt hög med kläder.

Skall sticka iväg ti skolan igen ti klockan halv tre, har gymnastik idag. Enligt schema skulle vi ha friidrott idag, men om det häller ner vet jag inte riktigt om någon vill göra det. Efter det blir det att fortsätta läsa på matta provet, det känns faktiskt ganska bra än så länge så jag hoppas att det går bra sen på fredagen ;)

Smokiiiiinnn!!!

(en gammal bild, från förra sommaren/hösten)


9/11/01

Ni undrar säkert varför jag tar upp detta, men jag läste att det är 10 år sedan det hände. Känns inte tillika så länge sedan och nu när jag såg på videon känns det ännu kortare tid sen. För kanske en månad sedan råkade pappa se på ett dokumentär om en man som hade "förspått denna tragedi". Jag hittade ett youtube clip om honom, de säger att han hade gått av och an upp för trapporna efter andra människor, försökte rädda så många som möjligt.



Man skall aldrig glömma detta, men livet måste gå vidare.

Annors har jag varit helt upptagen med provläsning och arbete detta veckoslut. Igår var man på kvällen på fest och det blev helt lyckat. Var också och cykla idag och det var sååå skönt, helt super väder, men tyvärr har jag resten av tiden suttit inne med alla arbeten. Ibland blir det så, men nu har jag slutat för dagen och skall strax gå ut med Nemo och ta frisk luft. Ha en skön söndag och kom ihåg allt det goda i livet <3

Smokin!

Ho ho jag tror jag snart blir beroende av the Mask, okej så paha är det inte ännu men det är så himla roligt. Ni kan få se själva och säga vad ni tycker ;)



Har haft lite sleepy day idag. Hade skola ända till klockan 4 och sedan kom man hem, åt och gick och lägga sig i sängen. Sov tror jag i en timme, men det var skönt, skönt att vila upp kroppen. Var just med Nemo ut och gå en bit och senare blir det bastu, åtminståne sade pappa att det skulle bli ;) Imorron blir det lång dag igen i skolan, men sedan är det VECKOSLUUUUT!!!!

Tyvärr för min del blir det inte så hemskt mycket att chilla, måste laga på jogga arbetet så mycket jag bara hinner, läsa lite på matta provet och baka för en fest på lördan. Det blir fullt upp, skall försöka hålla ut tills det blir höstlov och första perioden är avklarad ;)

Sov gott och dröm sött <3

Lunchtime with the Mask!!

För dem som inte känner till the Mask så är det en ritad serie om en galen grön-i-ansiktet man som är som en super hjälte, men inte kanske av den sort man tror att hjältarna är. För att förstå det bättre måste man se ett avsnitt av den, men fast serien är gammal tycker jag att den är ganska rolig ;) Såg den första gången på en sportlovs vecka, när vi var med familjen till Åre i Sverige. Åhh, saknar Åre och den mysiga sommarstugan och snö och.....nääh vad är detta nu?? Borde man inte vara i sommartiden ännu, man klagar på att tiden går fort och ändå så önskar man för det ena och det andra att komma.

Har för en stund sedan bakat degen för en plommonbulle i form, första gången jag lagar det så får se hur det blir, hoppas det duger för mamma och pappa ;)



Crazy adventures of Mary and Tildaaaa!!!





Thats the crazyness for today ;D


Im greased lightningin.......;D

Håller på och dansar som en galning, lite country och grease och någonting där emellan. Är någonting till skolan egentligen, men avslöjar icke än. Va inte oroliga, ni får nog veta vid något skede ;)

Annors har jag haft en super dag idag, fast det regna på förmiddan. Hade bara två timmar idag i skolan, efter det stack jag till Actiwell och min goda vän Heidi råkade vara där så träningen blev ännu bättre med gott sällskap ;) Efter det stack jag till butiken för att handla med farsan, eftersom han kom dit på samma gång och bra så så kunde han ta mina väskor så behövde de inte bli våta när jag körde hem. Dagens lunch blev goda nudlar med broilerlår och timjam med fresh sallad, mmmmmm!!! Resten av tiden har jag gjort läxor för två dagar framåt, bykit byke, sprungit på gården med Nemo och som bäst håller jag på att dansa. Otroligt hur mycket man hinner på en dag om man inte är fast i skolan till klockan 4.

Nu skall jag fortsätta jamma ;)


Homework -> check, piano.....damn!!

Har läsorna gjorda och varit riktigt duktig faktiskt med skolsakerna denna period, men ack hur kan man alltid glömma pianoläxorna?? Jag älskar att spela, men att komma ihåg att öva på läxorna tycks vara omöjligt ibland, måste börja göra det till rutin så kanske det fastnar vid något skede ;)

Skall gå i tid i säng idag, märker att man har varit lite slarvig med sämnen de senaste nätterna. Jag tror också starkt på att om man inte sköter om att man får sömn tillräckligt får man det definitivt dubbelt tyngre att orka med skolan och allt annat som skall göras än om man fick tillräckligt med sömn. Jag tror att man själv ibland glömmer hur viktigt det är. Det är skönt att vara länge uppe på kvällarna ibland, men nångång måste man bara göra det rätta iställdre, långa kvällarna finns veckoslutet för ;)

As the great Timon and Pumba Once said: "sleap tight, dream of bedbugs tonight"

Glömde att visa denna trailer!!!

Det är en blooper video av säsong 4, det är alltid det bästa när skådisarna feilar och skrattar, så humor XD



Sov sött <3

I cant wait!!!

Merlin säsong 4 kommer vid årsskiftet ut, hur skall jag kunna vänta????



Tillbaka till verkligheten, blir hoppeligen kvällsbastu, skulle vara super skönt. Ett super sätt att avsluta detta veckoslut och börja en ny vecka. Imorron blir det också skolfotografering så får se hur det går, bästa smilet på ;)


So mutch to do.....

..and so little time to do it!!!
Skulle detta veckoslut göra mycket på jogga arbetet, men tog iställdre en chill dag på lördan och jag har inte än heller börjat på arbetet. Visserligen gjorde jag läxorna här tidigare så det är väl alltid någonting ;) Inte har jag någon brådska med arbetet än, men alltid bra att laga det i tid. Det är lite konstigt tillika, man brukar alltid på något sätt lyckas få det mesta sista minuten lagat men sen när man skall äntligen göra något i tid har man alltid svårt att kicka igång det. Måste man känna någon slags preassure för att få saker och ting gjorda?? Man känner sig lite rolig ibland ;D
Nu skall jag fortsätta med söndagssysslorna och njuta av dagen tills en ny vecka börjar ;)
(Kan inte få någon bild för tillfället, datan är tydligen också på semester)

RSS 2.0