.........where did I go off to???

Sådant är det när man har huvudet fullt med fysikformler, religiösa texter och snart också historia, man glömmer bort allt annat. Nästan!!

Det som är ganska komisgt att varje gång man skall läsa till prov så är det allting trögt i början att få en star på det hela. Därför har jag också en rädsla över att fysik provet inte gick så bra och nu efter det skall man ännu samla krafter till tre prov till innan det är över. Hoho man sku tycka att man blir van vid något skede, men det känns endå alltid lika jobbigt.
Ett par låtar inför nattsömnen <3

Hungry heart <3

Så mycket man borde ha hunnit göra under veckoslutet, men det for lika snabbt förbi som en ralli bil.
Har kommit ett par gånger reklam om Bruce Springsteen konsär i TV:n, hans låt hungry heart har snurrat i huvudet hela dagen. Det var så bra när jag såg honom på reklamen så blev jag helt shockad när jag såg att han var gammal. Okej han är bara 60, men senast jag såg han så var han ganska ung så det kom lite som en överraskning. Så fort går tiden sen, usch nästan skrämmande!

Back home again!

Man har nog varit lite hit och dit detta veckoslut och redan när man planerar lite nåt smått extra så flyger veckoslutet förbi och man hinner int med. Nåja men då är det bäst att njuta så länge det går ;)

Les Miserables uppfyllde alla förväntningar och mera! Fick gåshud hela tiden av de underbara och helt ofattbara bra sångrösterna som alla hade. Alla känslor kom så bra fram, både de glada och sorliga, och all rekvisita var toppen. Jag hade min fina systemkamera med, men tyvärr fick jag inte fota, vilket är helt förståeligt. Så jag säger detta till er: Om ni inte sett Les Miserables och ni är intresserade av teater eller musik eller båda så gå snabbt och skaffa biljetter för de visar Les Miserables bara till början på februari och jag säger att den är definitivt värd att se <3
A little something to set the mood ;)

Les Miserables next!!

Tidigare påstod jag att man inte hade något intressant att skriva om, vilket var sant, men nu börjar en massa saker hända. Igår chatta jag med en god vän från Norge och det blev bestämt att jag skall åka dit på sportlovet och slalom åka och ha det kul där. Sedan blev det fast slaget idag att imorron far jag till Åbo och ser på Les Miserables med en vän jag inte sett på en alltför lång tid. På lördan skall jag eller vi till Hangö och klippa oss och kanske jag kunde på samma gång jaga efter skor till gamlasdans. På söndan blir det kanske att fa och se på teater, men det är ännu en öppen grej, men så långt så har man ganska mycket att se fram emot fast provperioden har börjat. Hoppas bara att jag inte glömmer bort proven helt och hållet XD

Såg på filmen Step Up 3 medan jag åt och fick, som alltid, fiilis att bara scheicka and dance all around. Denna dans får alltid gåshud fram på mig:

I am taitanium!!! by David Guetta feat. Sia

Jag är ledsen för att det har blivit så långa pauser mellan mina inlägg, men jag har en mycket bra orsak. Jag har inte haft nåt intressant eller viktigt att skriva om. Har för det mesta läst på mitt första prov för denna period och gjort något annat emellan som läxor okej int har jag varit riktigt så flitig att jag skulle ha gjort bara skolsaker ;D
Nu är första provet över och det firade jag med ett träningspass på gymmet och ljuvlig bastu efteråt <3 Lagade en liten egen Wok till mat och till efterrätt åt jag hallon- och vaniljkissel. Nu är jag fullständigt relaxed. Skall försöka hållas vaken medan jag övar på mina pianoläxor men jag lovar inte något XD
Me love Johnny Depp <3

The reading starts, but not with a heavy heart!

Kemi provet blir det första på listan att komma, men för stunden är jag inte stressad över det. Börjar i god tid så går det bra och för mig tror jag att också träningarna har sin stora inverkan. Jag tränar nästan varje dag och det är inte för att jag skulle ha nån konstig obsession utan det helt enkelt ger mig energi till vardagen och också hjälper en att koppla av. Alla har sina olika saker och för mig är frisk luft, skog och natur, vinterbad mm sånt som håller en i skick och hjärnan och sinnet i god form.

Ooh vad jag på senaste tiden fått lusten att bara resa och sticka iväg till alla möjliga ställen. Så många som är eller har varit på resa så man blir till sist själv frestad att resa. Skulle kunna ta en världen runt resa också, fast sticka iväg med en segelbåt eller nåt liknande.

Rolling in the deep!

Jag har faktiskt på sistånde varit lite o rulla i djupet. Rulla för att det har varit en enda isbana vart en man gått de senaste dagarna, min bak fick också smaka på lite våt och hal is här en dag. I djupet för att jag har haft full rulle på sen man börja skolan igen. Inga prov eller sånt (än) men man har fått lagom med läxor och haft dagar till en fyra halv fem tiden så man har verkligen fått komma in i skolvärlden pånytt efter lovet. Kanske det också alltid känns värre i början efter ett lov när man har varit så relaxed så då borde man vara ganska van vid skolan efter
ett par dagar till.
Till sist bjuder jag på lite BBC komedi ;D


True day of winter!

Imorron börjar skolan, tyvärr, men jag fick den bästa sista dagen med finaste vädret hittills under denna vinter. -12 grader som mest med marken täkt av snö och åhh så härligt <3 Kan inte stoppa det från att kännas skit att lovet slutar nu, men man kan inte vara ledig förevigt. Har haft the time of my life, skrattat som en dåre med syrran och brorsan, ätit allt möjligt gott utan dåligt samvete. Träffat goda bekanta och haft ett gott start på det nya året.

2012, here we go!!







 


Trettondag, bara tre dar kvar!!

Japp sedan är detta jullov slut och skolan fortsätter igen. Förstås har man sportlovet att se fram emot och en massa andra saker, men man har alltid lite samma känsla när ett lov slutar. När man är ledig och vet att man kan bara njuta och ta det lugnt så känns det som om man skulle vilja vara det alltid, men sen igen skulle ledighet inte kännas lika skönt och man inte skulle måsta jobba för det emellan så jag antar att de går lite hand i hand.

Igår åkte syrran tillbaka till Hesa, jag åkte också med för vi skulle med pappa sköta ett par ärenden i Salo på samma gång, så nu är det en person mindre i huset igen. När jag sen blir van av att det är bara pappa, mamma och jag i huset är det oftast skönt för då får man också mest vara ifred. Sen när syrran kommer hem så först är det alltid lite irriterande när hon skall till badrummet när jag skall, hon lånar saker utan att fråga ibland och sådant smått, men när hon stannar för en längre tid så sedan när hon far hem tillbaka till Hesa så märker jag att hur mycket jag egentligen saknar att ha syskonen hemma. Man har oftast en sådan känsla att någonting saknas, men när hela familjen är på plats så då har man inte den känslan mer.

Låtar som jag fått höra via kära store syster ;)




Technology is so awsome!!!

..as long as it works ;D

På grund av ett åsk väder som skedde, inte långt före stormen, så for ganska många av våra aparater här hemma av vilka två var TV:n så vi fick skaffa nya. Nu har vi äntligen fått en moderna taulu TV till TV-rummet och via den kan man också vara på internet och det är ganska coolt. För en landebo som jag så är man alltid en aning efter i all modern teknologi, men sen igen inte behöv det alltid vara de bästa, så länge man klarar sig så är det bra. Iallafall så igår fick syrran och farsan internetet fixat till TV:n så igår såg vi sen på clipet: the muppet popcorn i fullscreen och brorsan var också och se. Bästa någonsin och man bara skratta!

Idag är det tyvärr inget uteväder så jag hoppas att ni var ute igår och njöt. Jag vet inte vad prognosen är för morgondagen, men jag tycker att det var så att det skulle vara värst idag. Ingen värre blåst är det än, men regnat har det och det kommer väl något smått ner ännu. Fast vädret inte har varit det bästa under jullovet så måste jag nog säga att detta har varit en av mina bättre och skönare lov. Har bara gjort saker man velat göra, spenderat mycket tid med familjen och haft det roligt, har kunnat vara med syrran i nästan två veckor nu som också är ganska najs så vad än som skolan för med sig sen när den börjar så kan jag nog säga att jag fått vila ut mig på ett gott sätt :)




The snow finally came!

..but sadly went away all to guickly!

Igår var det så vackert, fast det blåste hårt och tro mig jag vet. Jag var ut och stavgå och ibland kändes det som om vinden skulle ha tagit i en och blåst en iväg, men vilken vinterfiilis man fick igår. Så vackert med den snö som föll ner och på kvällen när jag for ut med Nemo i snödrivorna kände man sig som ett litet barn igen. Byggde också en snölykta, men tyvärr fick den lysa bara en stund under kvällen för vinden var så hård.


Förstås när man vakna imorse så var hälften av snön borta ren eftersom det är på plus sidan. Så kom ihåg att varje dag nu framöver, när som helst det kommer snö och marken blir vit så var då ute och njut av det för man vet aldrig hur länge det hålls kvar.

Själv har jag inte hittat på ett bra nyårslöfte än, men det är bra att ge det tid så kommer man på någonting bra. Förra årets löfte höll jag faktiskt och har hållt det fortfarande så får vara lika duktig detta år.
En ide för mig skulle förstås kunna vara att inte se för mycket på filmer. Egentligen gör jag inte det 24/7 men om jag har laddat ner många bra filmer och jag verkligen tycker om dem så går det fort så att jag ser dem om och om igen. Nu har jag haft en konstig begäran för att se på kärleksfilmer, haha XD!





Ett citat från Moulin Rouge filmen " The greatest thing youll ever learn is just to love and be loved in return"


2012, Ett Nytt År !!!

Jag har inte hört av mig i två dar, men det har inte varit på grund av internetet. Förstås på lördagen så var man upptagen på kvällen med nyårsfirandet och nyårsdagen efter var man lite trött och bara chillade. De gånger jag tänkt komma på datan har också någon annan råkat varit där, så är det när man har en dator här hemma med internet.

Fast vädret var egentligen en av det värsta på julen så måste jag nog säga att det var fint väder under hela nyårsfirandet och det var vi nog värda att få efter allt som hade hänt. Jag fick inte träffa en god vän denna gång på nyåret eftersom stormen hade fört dem hem tillbaka till Norge, men jag måste säga att jag endå hade det mycket roligt ;D



Oj den mat vi fick äta, det var både förrätt, huvudrätt och efterrätt och allting var så gott att man blev lite övermätt men endå ville man äta mera eller önska att man kunde äta mera.




Vi sköt raketer nere vid stranden och där var andra som sköt på andra sidan också, blev nästan någon sorts tävling ;D



Jag önskar er alla ett mycket skönt och gott Nytt År <3

RSS 2.0